FLOWERS

Fustanet me lule janë gjithmonë një Must have në garderobën e secilës femër. Ato janë të freskëta dhe në të njëjtën kohë romantike dhe i dhurojnë look-ut një identitet femëror. Ashtu si në vitet e[…]